Επιπλωμένο μπάνιο .

Μπάνιο
HOME RENOVATION OFFERS
Πρωτότυπες ιδέες για το ντους του μπάνιου για εμπνευστείτε και να αντλήστε ιδέες για το σπίτι σας.
Αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το ντους σας, η απόφαση αυτή όχι μόνο θα δώσει νέα ζωή στο μπάνιο σας, αλλά και θα είναι μια σοφή επένδυση. Η εστίαση σε ένα ντους, όταν η αναβάθμιση του μπάνιου είναι ζωτικής σημασίας, οι περισσότεροι ενήλικες προτιμούν ένα ντους σε μια μπανιέρα.

Σύμφωνα με έρευνα του Εθνικού Συνδέσμου Βιομηχανιών Αναδιαρθρώσεων, το κορυφαίο σχεδιαστικό χαρακτηριστικό που θέλουν οι καταναλωτές στα σπίτια τους είναι ένα ντους χωρίς εμπόδια. Ουσιαστικά ένα ντους που έχει πρόσβαση χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεται το πόδι σας για να μπείτε και να βγείτε.

Οι παρακάτω ιδέες για ντους είναι τόσο πρακτικές όσο και φρέσκες. Μάλιστα θα δώσουν μια μοντέρνα αίσθηση στο μπάνιο σας, ενώ θα απολαμβάνετε ευχάριστα το ντους σας.

1 Εστιακός τοίχος

Ντους με εστιακό τοίχο
Η τελευταία τάση του μπάνιου περιλαμβάνει τη χρήση εστιακού τοιχώματος. Πολλοί είναι αυτοί που κάνουν μια μεγάλη επένδυση σε όμορφα φωτιστικά και τελειώματα με ένα τολμηρό εστιακό τοίχωμα στο ντους που προσελκύει όλα τα όμορφα στοιχεία στο μπάνιο.
Για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό τοίχο, δοκιμάστε την πέτρα που ταιριάζει με κόκκους. Επιλέξτε ένα περίπλοκο μοτίβο κεραμιδιών ή ένα γυαλί με φωτισμό ως φόντο για το ντους σας.

2 Πολύχρωμο ντους

Πορτοκαλί και λευκό μπάνιο
Υπάρχουν στιγμές όπου ένα ολόλευκο μπάνιο αισθάνεται λίγο άψυχο και κρύο. Μη φοβάστε να βάλετε στο ντους σας ένα λαμπερό, έντονο και ζωντανό χρώμα. Η μεγάλη ποικιλία πλακιδίων και φινιρισμάτων που είναι διαθέσιμα σε πλούσια, κορεσμένα χρώματα δημιουργεί ένα πολύχρωμο ντους με μοντέρνο αέρα και στυλ.

3 Ντους με κάθισμα

Ντους με καθιστικό
Τα σημερινά ντους είναι πιο απαιτητικά, αφού πρέπει να δημιουργούν την αίσθηση ενός χώρου spa. Ένα ενσωματωμένο καθιστικό προσθέτει την τελική πινελιά για να νιώθετε το μπάνιο σας ως χώρο spa. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να δεσμευτείτε για τη δημιουργία ενός ενσωματωμένου πάγκου ντους, προσθέστε ένα απλό τικ ή έναν πάγκο που είναι ανθεκτικός στο νερό.

4 Ντους με φωτισμό

Ντους με φωτισμό
Ο φωτισμός είναι ένα παραβλεπόμενο χαρακτηριστικό του μπάνιου, αλλά είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Το καλό από την προσθήκη φωτισμού στην περιοχή του ντους είναι ότι είναι μια φθηνή επιλογή.

Όταν σκέφτεστε πώς και πού να προσθέσετε φωτισμό, σκεφτείτε ποια σημεία θέλετε να επισημάνετε και ποια διάθεση θέλετε να ορίσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε φωτισμό σε ένα όμορφο πλακόστρωτο τοίχο. Ορισμένα είδη ντους έχουν ακόμη και ενσωματωμένα φώτα LED.

5 Εναλλακτικά φινιρίσματα

Μπάνιο
Για ένα απόλυτο και αξέχαστο χώρο ντους, εξετάστε τη χρήση εναλλακτικών υλικών. Τα πλακάκια δαπέδου από ξύλο τικ, οι τοίχοι από κυματοειδές αλουμίνιο ή οι χρωματιστές γυάλινες πόρτες δημιουργούν μερικές μοναδικές και πρωτότυπες ιδέες ντους.

Πολλοί, μάλιστα, αναζητούν σύγχρονες ιδέες ντους για να δημιουργήσουν το μπάνιο των ονείρων τους. Ανεξάρτητα από την έμπνευση που έχετε, θυμηθείτε να επιλέξετε τα υλικά καλύτερης ποιότητας που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και να διατηρήσετε το μπάνιο απλό, σταθερό και με χαμηλή συντήρηση.

Related Articles

Ντουζιέρα και καθρέπτης .

Complete Bathroom Renovation Guide

Tips for bathroom decoration, bathroom renovation, the right materials for the floor and much more. The bathroom is one of the most popular rooms in a house. It is the first place we go when we wake up, and the last before we go to bed. When you start remodeling your bathroom, consider the usefulness of the space, as well as […]
Read more
Διακόσμηση μπάνιου.

Mosaic baths with summer and sea aroma

Bathroom decoration ideas with beautiful color combinations and mosaic tiles. HOME RENOVATION OFFERS Bathroom decoration ideas with beautiful color combinations and mosaic tiles. The use of tiles in the bathroom gives a sense of modern design and luxury. Depending on the combinations you make and the bathroom accessories you choose, you can create a modern space […]
Read more

Leave a Reply

sel card.

Shopping Cart Items

Empty cart

No products in the cart.

Return to Shop
en_USEnglish
X
Skip to content